Rengøring af solceller

For at solcellerne kan levere optimal ydelse, anbefales det fra flere producenter at sørge for rengøring af solpanelerne løbende – Vi har udstyret til effektiv rengøring af solpaneler.

Hvilket Interval for rengøring af solceller afhænger til dels af bla miljøpåvirkninger og vejret, Klima- og energiministeriet anbefaler solcellevask mellem 1 og 4 gange årligt, afhængig af lokale vejr og klimaforhold.

Solpaneler er ikke selvrensende, derfor er det vigtigt at rengøre solceller, vind og vejr vil tilføre nye lag snavs, også pollen, fugleklatter, støv, blade og sod vil påvirke ydelsen og rentabiliteten.

Solcelleanlæg som de fleste på 1 familieshus koster fra kr. 495,- inkl moms lidt afhængig af hvordan det er monteret og antal panaler

Brug formularen til højre og vi kontakter dig med pris

Regnvand vil kunne skylle noget af snavset væk, men ikke nok til at rengøre solceller.

Rengøringen af solanlægget bør foretages med dertil egnet udstyr og kalkfri vand således at anlægget bliver rengjort effektivt og sikkert.

Solceller generere energi fra lyset og ikke varmen, derfor er det af afgørende betydning at lyset kan komme ind, Du kender det sikkert for vinduespudsningen, – der skal ikke meget skidt til før du ikke kan se ud.

Revidan har 2 mobile Rentvandsanlæg, det rene kalkfrie vand til vask og rengøring genereres på stedet, og vasker effektivt solcellerne rene.

Vi vasker med vandførende teleskopstænger og derved undgår vi usikker færdsel på taget og skadelig rengøringskemi på overfladen af solpanelerne.

Anvendes der kalkholdig vandhane-vand til vask af solceller vil der være tilbagesiddende kalkpletter der vil være grobund for yderligere snavs, med tiden vil der blive dannet en skyggeeffekt som nedsætter ydelsen på solpanelerne væsentligt.

– til glæde for dig, din pengepung og miljøet!

Vi vasker solcelleanlæg i alle størrelser, fra “parcelhus-anlæg” til store kommicielle solparker – vi vasker bla. for energiselskaber/ det offentlige og en del privatkunder

i 2013 har vi ultimo maj vasket mere end 10.000 solpaneler

Revidan tilbyder også fliserensalgebehandlingvinduespolering

med mere end 24 års erfaring i rengørings/ og renseopgaver er vi solidt gearet i rene løsninger!