Industrirengøring – Rengøring af lager

Industrirengøring er et vidt begreb, betegnelsen anvendes primært for opgaver af lidt mere krævende karakter. Fælles for dem er, at de er mandskabs og know how krævende.

Revidan har gennem mange år i rengøringsbranchen og stabile medarbejdere opbygget en solid ekspertise og know how og naturligvis viljen til et godt resultat.

Vi sammensætter og udfører alle typer industrirengøringrengørings og afrensnings opgaver for boligforeninger, virksomheder, kommuner, private ect.

Hvadenten opgaverne kontrolleres af vore kunder, ved fælles kontrol, eller ved ekstern kontrol af eksempelvis fødevarestyrelsen eller lægemiddelstyrelsen, er det vores mål altid at være foran. Vi foretager også rengøring og desinficering efter skadedyr/ rotter & mus
Vi kan ved enhvert udført stykke arbejde dokumentere de anvendte rengøringsløsninger, filtrerings procenten på støvsugere samt godkendelser på industrirengørings-produkter.

Produktionsrengøring / rengøring af lager

produktionsrengøring kan være en barsk omgang, og stiller ofte krav til mandskab, maskiner og kemi. Vi udfører industrirengøring i forskellige produktioner, som engangsopgaver eller i fast turnus op til flere gange årligt.

Kølerum / Desinfiktion

Kølerum til fødevarer skal altid fremstå rene. Vi har med succes flere gange foretaget rengøring/afrensning og desinficering af kølerum for bakterier, svampesporre o.lign. Efter foretaget rengøring udleverer vi rapport samt information omkring hvilke metoder og midler vi har brugt. Vi anvender udelukkende produkter godkendt af fødevarestyrelsen.

Håndværkerrengøring

Efter endt byggeri rykker vi ind og foretager industrirengøring efter håndværkere. Byggepladser, flyttelejligheder, boligforeninger er typisk for denne service. Vi afleverer som aftalt “klar til indflytning”.

Produktionsanlæg

Industrirengøring af produktionsanlæg er mere krævende. Viden omkring anlægget er et must. Vi foretager rensning af flere typer anlæg – i nogle tilfælde renser vi produktionsanlæg op til 4 gange ugentligt.

Grafitti afrensning

Graffiti er i de fleste tilfælde uønsket… Og det er ingen hemmelighed, at grafitti giver mere graffiti. Vi kan hurtigt og effektivt afrense enhver form for graffiti. Vi tager billeder før og efter som udleveres til kunden. Vi foretager prøver af underlaget og afrenser i lige linier/hele flader, for at undgå nye skygger på facaden eller overfladen af det som bliver renset.