Vi renser dine sten

Afrensning af fliser i indkørsel

VIL DU HAVE EN REN TERRASSE ELLER INDKØRSEL? En korrekt rensning af fliserne gør terrassen ren og fin til mange timers hygge og grillaftener.

Algebehandling af fliser/ belægningssten (kontakt os for tilbud)

Afrensning af fliser/ belægningssten + imprægnering af havefliser og belægningssten

Imprægnering ( kun efter rens) – iht tilbud.

sand/ stenmel på fliser ( efter rens) – iht tilbud

Revidan´s specialudstyr til afrensning af havefliser gør det muligt at få en pæn og ren terrasse, områderne omkring huset skaber ligeledes et vigtigt førstehåndsindtryk, indkørslen, terrassen og belægningen der forbinder det hele.

Det danske klima med varierende temperaturer, sol og skygge gør at fliserne på vores terrasser bliver grønne af alger og sættes der ikke ind, bliver algerne til flisepest, mos og udblomstninger.

Har man fået sig en flot terrasse, hvor der kan tilbringes mange dejlige timer vil det da være ærgeligt hvis områderne ikke er rene og indbydende, lad Revidan give et uforpligtende tilbud på afrensning af alger m.m. og behandling af dine fliser.

RENSNING MED SPECIALUDSTYR
Vores specialudstyr renser i et lukket system effektivt fliser, terrasser og indkørsler m.m. vel at mærke uden at ødelægge fliserne. Både mos, alger, flisepest forsvinder efter en rensning. Vi arbejder med en kontrolleret metode kombineret med en solid erfaring. facader, bedlamper og vægge op til udviser vi størst muligt hensyn, således det skidt vi fjerner fra fliserne ikke ender på de omkringliggende vægge og murværk m.m.

Efterbehandling Der findes flere typer for bevarelse af det flotte resultat, algehæmmende middel, imprægnering og maling af stenene

OBS: forsøg med selv at rense med en hobbyhøjtryksrenser vil ofte gøre overfladen ru og mere modtagelig

Husk vi fjerner også alger på taget og vasker gerne dine solceller