Facaderens af Stål – Beton – Eternit – Aluminium – Glas … Uanset facadetype afrenser vi!

Vores centrale placering i Fredericia gør, at vi facaderenser i hele landet og vores facaderens fungere på alle overfalder.

Bestil gennemgang af dit projekt ved Niels – tlf. 70 23 21 60

Facaderens

Vil du gerne have renset din facade, så den igen bliver flot? Vi tilbyder facaderens til dig, uanset om din facade er af beton, stål, eternit, aluminium, glas og så videre. Vi afrenser alle typer facader, uanset størrelse. Vores facaderens renser effektivt din facade, således din facade bliver flot uden urenheder. Vores virksomhed ligger i Fredericia, hvilket gør det nemt for os at besøge dig både i nord, syd, øst og vest. Vi kører gerne ud til dig, uanset hvor i landet du har brug for facade afrensning. Vi har forskellige metoder til effektiv afrensning af dine facader. Vi anvender højtryksrensning, hedtvandsrensning, og rensning med rentvandsanlæg. Hvilken vi vælger at gøre brug af, afhænger af, hvilken type facade du har.

Facaderens af betonfacader

Har du en betonfacade, så anbefaler vi oftest afrensning med en højtryksrenser. Her bruger vi både koldt og varmt vand. Derudover bruger vi et algedræbende middel, der sikrer, at algernes rødder fjernes effektivt. Vores algerens er yderst effektivt i kampen mod alger, mos og skader.

Facaderengøring af Stål / aluminiumsfacader og glasfacader

Når vi skal rengøre din facade af stål, aluminium og glas, bruger vi et rentvandsanlæg, som generer 99,9% rent vand, tilbage er den aggressive H2O molekyle, der angriber skidt og snavs og efterlader din facade pæn. Da vandet er totalt afsaltet, og afkalket bliver din glasfacade helt ren og stribefri

Murstens / teglfacader

Mursten- og teglfacader kan variere meget i type og stand, derfor kan vores behandling af disse ligeledes variere. Vores store erfaring gør, at vi kan facaderense alt fra blødstrøgne sten til alle typer murstensfacader. Facadevask foretages alt efter underlaget på den mest skånsomme metode.

Rensning af facaden

REVIDAN er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det kommer til rensning af facaden, vi gennemgår facaden i fællesskab, inden vi afrenser ligesom vi, også efter afrensning gennemgår udført arbejde i selskab med dig. Skal du også have facadeimprægnering, sørger vi selvfølgelig også for det, ligesom vi gerne hjælper dig med afrensning og rengøring af alt udendørs som skiltevask, rens af fliser og belægningssten, vinduespolering m.v.

Bestil en facaderens

Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi blandt andet servicerer boligforeninger, fabrikker og mange andre typer virksomheder og private. Få fortaget en facadevask, facaderens og facaderengøring af dygtige specialister fra REVIDAN, så din facade igen kan være smuk, ren og algefri.

Ring til os allerede i dag, og få et godt tilbud på tlf. 70 23 21 60

REVIDAN er en seriøs og kompetent samarbejdspartner når det kommer til rensning af facaden, vi gennemgår facaden i fællesskab inden vi afrenser, ligesom vi også efter afrensning gennemgår udført arbejde i selskab med kunden inden evt. facadeimprægnering

til facaderengøring anvender højtryksrensning, hedtvandsrensning, og rensning med rentvandsanlæg.

Blandt vores referencer udgør bl.a i facaderens på følgende:, Ved boligforeninger, Af møbelfabrikker, flere private virksomheder hvor vi har foretaget facadevask, facaderens og facaderengøring.

Vi foretager alt indenfor udendørs afrensning og rengøring, skiltevask, rens af fliser og belægningssten, vinduespolering m.v.